Bedrijfsprofiel

Met een textielervaring van ruim 150 jaar, zijn wij een gerenommeerde producent van boekbinderslinnen, zon- en insectenwering en textiele halffabrikaten met een wereldwijd agenten- en distributie netwerk.

Dagelijks zoeken wij in ons technisch innovatie bedrijf, samen met onze afnemers, naar mogelijkheden voor nieuwe producten en vernieuwende toepassingen. Hierbij houden wij trends vanuit de markt nauwlettend in de gaten.

 

We beheren het totale productieproces in eigen huis. Vanaf weven en breien tot verven, coaten en finishen. Hierdoor kunnen wij gericht met u meedenken en snel schakelen. Belangrijke aspecten als kwaliteit, kwaliteitscontrole en milieuvriendelijke productie staan bij ons hoog in het vaandel.

OxfamNovib nl

building van heek textiles losser thenetherlands web

 

Missie

Van Heek Textiles wil bekend staan als een betrouwbare servicegerichte producent van technisch textiele halffabricaten dat haar producten met de snelst mogelijke levertijd in een constante goede kwaliteit met een hoge leverbetrouwbaarheid levert.

Visie LVHT

Wij, Van Heek Textiles, zien onszelf als een flexibele, kwaliteitsbewuste onderneming met meer dan 150 jaar ervaring, die wereldwijd zijn industriële weefsels en breisels afzet voor een breed scala aan toepassingen.

IMG 7407
IMG 7454
IMG 7471
© 2021 L. van Heek Textiles bv / Alle Rechten Voorbehouden
Ontwikkeling door DIMA.