Nieuws

Nieuwsbrief maart 2021

De laatste editie van de Van Heek Textiles nieuwsbrief is uit! Lees over druktechnieken, vind antwoorden op je vragen in onze FAQ-lijst en laat je inspireren door de levendige lente kleuren en stijlvolle Magic Chic.

Lees de nieuwsbrief >>

 


Nieuwe vacature: Internal Sales Medewerker

Ben je commercieel ingesteld en haal je plezier uit contact met klanten? Werk je daarnaast nauwkeurig en hou je van textiel en design? Ja? Lees dan snel verder over de vacature van Internal Sales Medewerker >


Wij zijn gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw

De laatste weken van 2020 zijn aangebroken. Dit jaar was allesbehalve normaal. Het virus heeft iedereen direct of indirect getroffen en heeft ook zakelijk veranderingen gebracht die niemand ooit voor mogelijk had gehouden. Ondanks alles zijn we in staat gebleven ons staande te houden. Daar zijn we heel dankbaar voor en we bedanken onze collega's, leveranciers, fans, volgers en onze zeer gewaardeerde klanten en zakenpartners. 

Ook de komende feestdagen zullen anders verlopen; desalniettemin hopen we dat u fijne dagen zult hebben samen met uw familie en vrienden. Misschien dan wel niet fysiek bij elkaar maar in ieder geval in elkaars hart. Op deze manier kunnen we deze vreemde tijden allemaal doorstaan met kracht en liefde.

We wensen u fijne en gezonde feestdagen en kijken uit naar een geweldig 2021.

Prettige feestdagen gewenst van het team van L van Heek textiles!

We zijn gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw, van 24 december 2020 tot 4 januari 2021.


Nieuwsbrief: Magic & Magic Chic

Kerstdagen zijn om de hoek. Vergeet ze niet speciaal te maken! Voeg wat magie toe...

Lees erover in onze laatste nieuwsbrief: https://bit.ly/3npX53t

6 oktober 2020


Nieuwe collectiekaarten voor raambekleding

Nieuwe collectiekaarten voor raambekleding zijn beschikbaar!
Bij Van Heek Textiles vindt u een uitgebreid assortiment van elegant textiel. Of u nu kleuren, textuur, extra bescherming tegen brand nodig heeft of op zoek bent naar duurzaam textiel, u vindt het hier. Er is voor ieder wat wils.

Lees de nieuwsbrief >

29 september 2020


BEDRIJFSVAKANTIE 2020

We gaan er even tussenuit! Ons kantoor en productiefaciliteiten zullen gesloten zijn voor de zomervakantie van 27 juli t/m 14 augustus. Er zal beperkt personeel aanwezig zijn om uw bestellingen op te nemen. 

14 juli 2020


Nieuw: Magic Chic

Magic Chic is een geweven textiel omslagmateriaal dat een rijke en verfijnde look creëert dankzij het subtiele ton-sur-ton gebruik van glitters. Het is een nieuwe kwaliteit in de uitgebreide collectie boekbinderslinnen van Van Heek Textiles. Een collectie die bestaat uit toonaangevende omslagmaterialen zoals Brillianta, Dubletta, Natuurlinnen, Fancy Linen en meer.

Lees de nieuwsbrief (EN): https://bit.ly/2UPvvjB

Ga naar de productpagina >> 

16 juni 2020


Poll-Tex®: ECARF-gecertificeerd anti-pollen horrengaas

Poll-Tex is een oplossing voor mensen met hooikoorts. Het ECARF-gecertificeerde gaasdoek voor insectenhorren, ventileert de ruimtes en houdt pollen weg. Lees meer over dit product in onze laatste nieuwsbrief!

24 april 2020


100% GERECYCLED: PADOVA ECODURE

Padova Ecodure is een fijngeweven stof met linnenstructuur voor rolgordijnen en lamellen, gemaakt van 100% post-consumer gerecycled polyester. Lees de nieuwsbrief in het Engels (klik hier) of bezoek de productpagina (klik hier).

9 april 2020


Focus op Regina

Nieuwe editie van de nieuwsbrief is uit!
Deze keer richten we ons op Regina. Het boekomslag materiaal dat al meer dan 20 jaar bestaat is meer dan ooit in lijn met de huidige trends.

Lees de nieuwsbrief hier (EN) >

7 april 2020


Nieuwe update over coronavirus

"We doen er alles aan om te blijven produceren en leveren. We hebben de levering van garens veiliggesteld en produceren voorraadartikelen om de levering zo lang mogelijk te garanderen". Yvonne van den Berg, Commercieel Directeur

Lees hier de laatste update over het coronavirus (EN).

26-03-2020


Nieuwe vacatures bij Van Heek Textiles

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Kijk hier voor het meest recente overzicht.


Nieuws omtrent Covid-19

Op zondag 15 maart heeft de Nederlandse regering aanvullende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Naast onze verklaring op donderdag 12 maart, nemen we verdere maatregelen om het virus te helpen overwinnen en de productie en levering van de orders bij Van Heek Textiles voort te zetten. 

Lees meer >

17-03-2020


Verklaring omtrent Coronavirus

Officiële verklaring omtrent coronavirus (COVID-19)

L. van Heek Textiles volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Met name worden de maatregelen die het RIVM adviseert nauwlettend gevolgd. Mocht de overheid nieuwe aanvullende maatregelen eisen dan zal L. van Heek Textiles deze direct opvolgen. Wij vragen onze klanten, leveranciers en medewerkers rekening te houden met de volgende voorzorgsmaatregelen...

Lees meer

12-03-2020


De Best Verzorgde Boeken 2019

De drieëndertig Best Verzorgde Boeken van 2019 zijn bekend gemaakt!

Alle inzendingen zijn beoordeeld op hun onderscheidende kwaliteiten op het gebied van inhoud, vormgeving, beeldbewerking, typografie, materiaalkeuze, drukken en binden.

Proficiat aan alle geselecteerde ontwerpers, auteurs, drukkers, bindmiddelen, litho's en betrokkenen!

De tentoonstelling van de boeken wordt in het najaar geopend wanneer de publicatie van de catalogus in het Stedelijk Museum Amsterdam wordt onthuld. Benieuwd welke boeken dit jaar deel uitmaken van de selectie?

Ga naar: https://debestverzorgdeboeken.nl/nl/nieuws/bekendmaking-de-best-verzorgde-boeken-2019/


Openingstijden tijdens Kerst en Nieuwjaar

Van Heek Textiles is gesloten tijdens Kerst & Nieuwjaar, van 23 december tot 6 januari.

 


Nieuwsbrief December: Insectengaas

Deze maand hebben we het insectengaas onder de loep genomen. Wilt u meer weten over ons assortiment van polyester gaas voor insectenwering? Lees dan de nieuwsbrief van deze maand!

Lees de nieuwsbrief (EN) >

 

Interesses: Insectenwering / raamdecoratie


Nieuwsbrief December: Omslagmaterialen

Lees over de laatste inzichten, nieuws en updates!

Nieuwsbrief December 2019 (EN)

 

Interesses: Omslagmaterialen


De 33 best verzorgde boeken in 33 kleuren van Brillianta

De catalogus van De Best Verzorgde Boeken is onthuld - De 33 best verzorgde boeken zijn gebonden in 33 kleuren van Brillianta. We zijn trots om hier deel van uit te mogen maken. Gefeliciteerd aan alle genomineerden! 


Een uniek kijkje in de wereld van Van Gogh

Het Financiële Dagblad, zaterdag 21 september

Een uniek kijkje in de wereld van Van Gogh. Meer dan 130 jaar oude schetsboeken zijn nagemaakt met uiterste precisie waarbij experts uit de grafische sector in Nederland gebruik hebben gemaakt van de allernieuwste technieken. Ook Van heek Textiles mocht een bijdrage leveren. We zijn trots dat een groot deel van de oude schetsboeken met linnen omslagen van Van Heek Textiles kon worden nagebootst. Daarbij werd gebruikgemaakt van onze omslagmaterialen Fancy en Halflinnen Dark.

De collectie is ook te bewonderen op de stand van het Van Gogh Museum tijdens de Frankurter Buchmesse van 16 t/m 20 oktober.

Lees het artikel op de website van Het Financiële Dagblad (voor abonnees)

 


Nieuwsbrief September (EN)

Een nieuwe editie van Van Heek Textiles nieuwsbrief is beschikbaar. Deze keer werd Brillianta, een omslagmateriaal van Van Heek Textiles onder de loep genomen. Lees de volledige nieuwsbrief op onderstaande link:

Van Heek Textiles Nieuwsbrief

 


Summer Holiday

Juni 2019

Due to our factory summer holiday we are closed from July 29th up till the 16th of August 2019.

A limited staff will be there to take care of your orders.


Nieuwe Metallium collectie

Mei 2019

Wij hebben de Metallium collectie opgefrist door drie kleuren te vervangen door nieuwe, actuele kleuren.
De kleuren fuchsia (13331), blauw (13333) en groen (13319) zijn vervangen door de eigentijdse, elegante kleuren lavendel (13343), saliegroen (13344) en mosterd (13345).

Klik hier om de nieuwe kaart te downloaden.
Of vraag uw kaart aan via info@vanheektextiles.nl

 


Van Heek in het nieuws!

Mei 2019

Van Heek Textiles in Losser ziet toekomst in waterstof.
Dit is de titel van een artikel op de website van het regionale dagblad Tubantia over een proef in onze fabriek om de machines te laten draaien op waterstof.

Lees hier het hele artikel van 3.05.19 op www.tubantia.nl.


Bronzen medaille

Mei 2019

Bij de internationale jurering van Schönste Bücher aus aller Welt in Leipzig heeft het boek "The Migrant" van Anaïs López een Bronzen Medaille gewonnen.

Het boek is gebonden in Dubletta 3257.

Ontwerp: Teun van der Heijden, productie: Drukkerij Rob Stolk.


Greune Deal

April 2019

Op dinsdag 9 april 2019 hebben Van Heek Textiles B.V., Energie van Noordoost Twente en de gemeente Losser getekend voor de Greune Deal, met de intentie om samen onderzoek te doen naar de haalbaarheid van waterstof in bedrijfsprocessen.


Material District

Maart 2019

Thank you for visiting us at Materialdistrict 2019! 


Nieuwe Senator collectie

Maart 2019

Na introductie van de Senator als trendcollectie in 2017, hebben wij nu besloten de collectie te continueren als standaardcollectie. Om de collectie nog aantrekkelijker te maken, hebben wij vier nieuwe kleuren toegevoegd:
camel (74010), indigo (74009), indian red (74011) en tomato (74012).

Klik hier om de nieuwe kaart te downloaden.
Of vraag uw kaart aan via info@vanheektextiles.nl


Material District

Januari 2019

We are happy to announce that we will be attending the MaterialDistrict in Rotterdam this March! You can find our stand at number S7. We hope to see you there as well. For free entrance tickets, contact us at info@vanheektextiles.nl.


Happy Holidays!

December 2018

We are closed for Christmas and New Year from December 21st 2018 till January 2nd 2019.

 


MET GAAS VAN VAN HEEK TEXTILES!

Oktober 2018

De In2Care® Mosquito Traps en Eave Tubes, die beiden voorzien zijn van gaas van Van Heek Textiles, worden wereldwijd ingezet in de strijd tegen muggen.

Bekijk de nieuwsbrief op internet

 

 

 


SUMMER HOLIDAY

Juli 2018

Due to our factory summer holiday we are closed from July 30th up till the 17th of August 2018.

A limited staff will be there to take care of your orders.


Nieuwe Brillianta collectie

Juni 2018

Wij hebben onze Brillianta collectie geüpdatet en drie eigentijdse nieuwe kleuren toegevoegd:
4326 (framboos), 4467 (turquoise) en 4468 (taupe).
Klik hier om de nieuwe kaart te downloaden.
Of vraag uw kaart aan via info@vanheektextiles.nl

 

 

 

 


MIRÓ AND THE CATALAN POETS

Mei 2018

Mooi project van onze Spaanse agent, Winter & Company Spain, met NATUURLINNEN GEEL als SAPHIR 21783 en NATUURLINNEN ZWART als BRILLIANTA 4000.


DE MONSTERKAMER ORGANISEERT EXCURSIE NAAR VAN HEEK TEXTILES

Mei 2018

Op 30 mei a.s. organiseert De Monsterkamer een excursie naar Van Heek Textiles. Dit event is inmiddels volgeboekt en zal mogelijk in het najaar worden herhaald. Voor meer informatie zie de website van De Monsterkamer.
De deelnemers aan de excursie heten we alvast van harte welkom!

Klik hier voor het complete verslag van de excursie.


Oxfam Novib

Januari 2018

Wij steunen Oxfam Novib met het mogelijk maken van microfinanciering.


CANVAS DIGOTEX

Oktober 2017

We are extremely pleased to present to you our new quality CANVAS DIGOTEX, a high grade polycotton canvas, specially developed for the HP Indigo range of digital printing presses.

CANVAS DIGOTEX is HP certified for specialty short run for niche applications for:
-       One-Shot Series 3 (7000), and therefore also for Series 2 (5000)
-       One-Shot Series 4 (12000) and also for the upgraded HP Indigo 10000.

We supply the CANVAS DIGOTEX in standard HP sheet sizes;
-       460 x 320 mm   (digital A3 size)
-       750 x 530 mm   (digital B2 size)

                                                                        CANVAS DIGOTEX, the only certified canvas available without a specific shelf life and available per pack of 100 sheets.

                                                                        For further information, please get in touch with us.


Ken Follet

Oktober 2017

Het allereerste boek in onze kwaliteit Brilliance, een 100% FSC gecertificeerd materiaal waardoor het gehele boek van begin tot einde voldoet aan de FSC vereisten.

“Het eeuwige vuur” oftewel in Duitsland “Das Fundament der Ewigkeit” van internationaal bestseller schrijver Ken Follet.


World's most beautiful book 2017

April 2017

The “Best Book Design from all over the World” 2017 has been awarded!
The highest prize for the world's most beautiful book goes to the publication “Ornithology”. It won the “Golden Letter” from almost 600 of the best books from 32 countries.
Brillianta® 4044 of Van Heek Textiles was used for the spine of this fantastic book.
Design by Jeremy Jansen, Publisher De Hef.


We hebben twee nieuwe collecties!

Juni 2015

We hebben twee nieuwe collecties! 

- Brilliance, wereldwijd het eerste FSCTM gecertificeerde boeklinnen met een basis van 100% celvezel.

- Senator, een trend collectie die zowel geschikt is voor de traditionele boekenmarkt, als met name ook voor luxe verpakkingen en menukaarten.

Vraag uw kaart aan op info@vanheektextiles.nl